Limba: RO
Currency: RON
  • RON
Bine ai venit in libraria noastra online! |

Cosul de Cumparaturi

0 items

Dropdown Categories

Acordul de Fond Tematic privind Fondul de Reformă privind incluziunea romilor şi a altor grupuri vulnerabile

Data: 2012-06-16

 

Bucuresti, 13 iunie 2012: Secretarul de stat în Ministerul Finanţelor Publice, Claudiu Doltu, împreună cu Excelenţa Sa, domnul Jean-Hubert Lebet, Ambasadorul Confederaţiei Elveţiene în România şi domnul secretar de stat Attila Marko din partea Departamentului pentru Relaţii Interetnice au semnat "Acordul de Fond Tematic privind Fondul de Reformă privind incluziunea romilor şi a altor grupuri vulnerabile", in vederea promovarii incluziunii economice si sociale a romilor si a altor grupuri vulnerabile.
 
Fondul tematic, in valoare de 14 milioane CHF, a fost agreat în baza "Acordului-cadru între Consiliul Federal Elveţian şi Guvernul României privind implementarea Programului de Cooperare Elveţiano-Român".
 
Programul de Cooperare Elveţiano-Român, semnat la Berna in septembrie 2010, vizeaza reducerea disparităţilor economice şi sociale în cadrul Uniunii Europene extinse.
 
Acordul de Fond tematic este sustinut de catre Consiliul Federal Elveţian, reprezentat de Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC) şi Guvernul României, reprezentat de către Ministerul Finanţelor Publice în calitate de Unitate Naţională de Coordonare (UNC) şi Departamentul pentru Relaţii Interetnice (DRI).
 
Contribuţia financiară nerambursabilă pentru acest fond tematic este de 14 milioane CHF. Cofinanţarea părţii române este între 10%-15%, în funcţie de tipul aplicantului. Aplicanţii eligibili sunt ONG-urile şi instituţiile publice.

Like on FaceBook

V-a placut postarea noastra, dati-ne un like pe FaceBook! Multumim yessmiley

 
 

Recomandari din librarie