Limba: RO
Currency: RON
  • RON
Bine ai venit in libraria noastra online! |

Cosul de Cumparaturi

0 items

Dropdown Categories

Despre noi

Incepand cu 1 August 2012, www.lexmag.ro va asteapta intr-un nou cadru grafic, mai aproape de utilizator si totodată cu o varietate de carti ce se adresează în primul rând juriștilor, fie ei studenți sau profesioniști ai dreptului precum avocați, judecători, procurori, consilieri juridici, grefieri etc., dar si altor categorii socio-profesionale care vor găsi pe site-ul nostru si o gamă variata de carti din alte domenii tangentiale dreptului si nu numai.

 
www.lexmag.ro completează portofoliul de site-uri de specialitate lansate de grupul editorial  INFO-CONSULTING AGENCY în ultimii ani, precum: Portalul Juridic www.StudiiJuridice.ro;  Site-ul Editurii Nomina Lex - www.NominaLex.ro; www.EuropaInfo.ro - Informatii privind Uniunea Europeana etc.
 
Preferăm să ne oprim doar la această scurtă prezentare, lăsându-vă pe voi, utilizatorii site-ului şi/sau clienţi ai Info-Consulting Agency, să ne apreciati sau nu, în funcţie de calitatea serviciilor cu care v-am obisnuit in peste un deceniu de activitate.
 
Pentru comenzi, informatii suplimentare sau orice sugestie de imbunatatire a serviciilor noastre va rugam sa ne contactati la:
 
Tel./Fax 021/413.40.27 (Romtelecom)
 
Retele mobile:
0745.757.098 (Orange)
0723.845.248 (Vodafone)
0761.694.248 (Cosmote)
 
Email: iredactia@yahoo.com
 
Program de lucru cu publicul LUNI-VINERI, intre orele 10,00-16,00

Like on FaceBook

V-a placut postarea noastra, dati-ne un like pe FaceBook! Multumim yessmiley

 
 

Recomandari din librarie