Limba: RO
Currency: RON
  • RON
Bine ai venit in libraria noastra online! |

Cosul de Cumparaturi

0 items

Dropdown Categories

G. Boroi s.a. | Curs de drept civil. Drepturile reale principale, 2013

Code: 978-606-522-922-8 | Rating: Rating: 10
Descriere

 

După Cursul de drept civil. Partea generală, aflat deja la a doua ediție în mai puțin de un an, Profesorul Gabriel Boroi și colaboratorii săi continuă analiza instituțiilor din noul Cod civil cu acest Curs de drept civil. Drepturile reale principale.
 
Gândindu-se în special la studenții care iau prima dată contact cu această materie, precum și la absolvenții care se pregătesc pentru examenele de admitere și definitivat în profesiile juridice, autorii au elaborat o lucrare sintetică și explicită, care prezintă informația necesară într-un mod clar și accesibil.
 
Pe lângă explicaţiile teoretice şi prezentarea soluţiilor din practica judiciară, au fost elaborate întrebări sub formă de teste grilă, necesare atât pentru facilitarea înţelegerii noţiunilor de bază, cât şi pentru pregătirea examenelor sau concursurilor.
 

Detalii tehnice

ISBN: 978-606-522-922-8
Titlul cartii: Curs de drept civil. Drepturile reale principale
Publicat de: Editura Hamangiu
Colectia: Carte universitara
Data aparitiei: 16 Ianuarie 2013
Formatul: Carte brosata
Numar de pagini: 352
Price: 59.00 Lei
Cantitate:
Trimite unui prieten Voteaza / Scrie opinia ta Adauga la lista de dorinte Compara cu alte produse

 

ISBN: 978-606-522-922-8
Titlul cartii: Curs de drept civil. Drepturile reale principale
Publicat de: Editura Hamangiu
Colectia: Carte universitara
Data aparitiei: 16 Ianuarie 2013
Formatul: Carte brosata
Numar de pagini: 352

by Administrator Librarie Juridica, 23 Jan 2013

ditura Hamangiu anunţă apariţia lucrării de referinţă în materia drepturilor reale: Curs de drept civil. Drepturile reale principale, autori: Gabriel Boroi, Carla Alexandra Anghelescu, Bogdan Nazat. După Cursul de drept civil. Partea generală, aflat deja la a doua ediție în mai puțin de un an, Profesorul Gabriel Boroi și colaboratorii săi continuă analiza instituțiilor din noul Cod civil cu acest Curs de drept civil. Drepturile reale principale. Gândindu-se în special la studenții care iau prima dată contact cu această materie, precum și la absolvenții care se pregătesc pentru examenele de admitere și definitivat în profesiile juridice, autorii au elaborat o lucrare sintetică și explicită, care prezintă informația necesară într-un mod clar și accesibil. Pe lângă explicaţiile teoretice şi prezentarea soluţiilor din practica judiciară, au fost elaborate întrebări sub formă de teste grilă, necesare atât pentru facilitarea înţelegerii noţiunilor de bază, cât şi pentru pregătirea examenelor sau concursurilor.