Limba: RO
Currency: RON
  • RON
Bine ai venit in libraria noastra online! |

Cosul de Cumparaturi

0 items

Dropdown Categories

Crescatoria de prepelite | Carte de Mihaela Vasioiu

Code: 978-606-92709-2-9 | Rating: Rating: 10
Descriere

Carnea şi ouăle de prepeliţa, fiind recunoscute pentru efectele benefice din punct de vedere medical, dar şi al gustului foarte bun, au ajuns să fie extrem de solicitate pe piaţa mondială. Indiferent din ce colţ al lumii eşti şi indiferent de zona în care locuieşti, sau ai vrea să fii şi să-ţi pui temelia unui bussines,  creşterea prepeliţelor este una dintre acele afaceri pe care le puteţi demara şi dezvolta cu eforturi minime. Nu este necesar un spaţiu pretenţios, deoarece o crescătorie de 400-500 de prepeliţe, poate fi amenajată într-un spaţiu de numai câţiva metri pătraţi (într-un grajd, într-o boxă existentă în casă, pe un coridor, pe o verandă), însă, condiţiile obligatorii care trebuiesc îndeplinite sunt legate de existenţa unei temperaturi relativ constante şi de lipsa zgomotelor şi a curenţilor.

 

Detalii tehnice

ISBN: 978-606-92709-2-9
Titlul cartii: Crescatoria de prepelite
Autor | Autori: Mihaela Vasioiu
Publicat de: Editura Gramen
Colectia: Ferma
Data aparitiei: 2011
Formatul: 16,5 cm /15 cm, Cartonata, legata, Interior cusut, Full Color
Numar de pagini: 144
Price: 34.00 Lei
Cantitate:
Trimite unui prieten Voteaza / Scrie opinia ta Adauga la lista de dorinte Compara cu alte produse

"Indiferent de ceea ce facem, în viaţă trebuie să îmbinăm utilul cu plăcutul, pentru ca lucrurile să iasă cel mai bine şi cel mai profitabil! În primul rând ne satisfacem nevoile, în al doilea rând ne gândim la o viaţă de familie, o locuinţă, un loc al nostru în societate şi mai apoi, sau de ce nu, tot în primul rând al criteriilor, ne dezvoltăm hobby-urile transformându-le în afacere, astfel încât să avem continuitate, să avem ceva de spus şi de arătat! Trebuie să fim consecvenţi, să fim foarte bine documentaţi, să fim talentaţi (sau nu, dar să ne placă ce facem), să avem „unde” şi să începem a pune în practică planurile cât mai devreme, altfel intervin factorii externi, plafonarea, mulţumirea cu ceea ce avem şi atât, sau dezinteresul (când nu avem un partener care să ne susţină). Indiferent de afinitatea către un anumit domeniu, că e vorba de pictură, modă, muzică, politică, agricultură, învăţământ, sport etc., mereu învăţăm şi încercăm să ne perfecţionăm, să ne ridicăm standardele sau să ne menţinem la un nivel superior altora, pentru că viaţa este o competiţie în care noi, oamenii, suntem atât jucătorii, cât şi arbitrii şi susţinătorii nevoilor şi plăcerilor inevitabile". [Autoarea]
ISBN: 978-606-92709-2-9
Titlul cartii: Crescatoria de prepelite
Autor | Autori: Mihaela Vasioiu
Publicat de: Editura Gramen
Colectia: Ferma
Data aparitiei: 2011
Formatul: 16,5 cm /15 cm, Cartonata, legata, Interior cusut, Full Color
Numar de pagini: 144

by Administrator Libraria LexMag.ro, 01 Aug 2012

Carnea şi ouăle de prepeliţa, fiind recunoscute pentru efectele benefice din punct de vedere medical, dar şi al gustului foarte bun, au ajuns să fie extrem de solicitate pe piaţa mondială. Indiferent din ce colţ al lumii eşti şi indiferent de zona în care locuieşti, sau ai vrea să fii şi să-ţi pui temelia unui bussines, creşterea prepeliţelor este una dintre acele afaceri pe care le puteţi demara şi dezvolta cu eforturi minime.